O poduzeću Pribudić-Borčić d.o.o.

Tvrtka P&B osnovana je 1998. godine kao logična posljedica dugogodišnjeg zajedničkog sportskog rada Ive Pribudića i Josipa Borčića u utrkama državnog Prvenstva i Alpe-Adria Kupa.

Ivo kao vozač i Josip kao tehnička potpora osvojili su državna Prvenstva 1996., 1997. i 1998. godine, te dva puta međunarodni Alpe-Adria Kup 1996. i 1997. godine.

Za napomenuti je da je Ivo i kao trostruki uzastopni Prvak osvojio i prestižnu "Zlatnu kacigu", nagradu Hrvatskog Motociklističkog Saveza. Ulazak u svijet poduzetništva pokazao je da Ivo i Josip nisu samo u sportu težili vrhu, več su to nastavili i na poslovnom planu.

Svoj pobjednički team iz utrka dodatno su kroz godine rada pojačali mladim ljudima direktno vezanim uz svijet motora, sa velikim znanjem o motociklizmu, koji su Vam uvjek spremni pomoči pravim savjetom i preporukom.

Kao posljedica stalnog ulaganja i težnje da se prate trendovi i potrebe tržišta, 2006. godine otvorena je i dodatna podružnica tvrtke u Splitu, pod nazivom "Yamaha Marine", specijalizirana za nautički program branda Yamaha, te gumena plovila Novomar i plastićne brodove Marvel. Slijedom velikog interesa i potreba poslovanja prodavaonica je 2007. proširena na dvostruko više prodajnog prostora, uz stalni postav izložbenih brodova u obližnoj lučici Zenta.

S obzirom na odlične prodajne rezultate na Splitskom području, od Hrvatskog uvoznika Yamahe, tvrtka P&B dobila je poziv da otvori i poslovnicu u Šibeniku, što je i realizirano tijekom 2007. godine. Tamo, na preko 200 m2 i dvije etaže najmodernijeg izložbeno-prodajnog prostora možete vidjeti cijelokupnu ponudu Yamahe koja uključuje cestovni i nautički program.